Анна Семенович повідомила, що хворіє коронавірусом: полегшало тільки через тиждень

Сорокарічна артистка приголомшила шанувальників визнанням - вже майже тиждень вона бореться з китайським вірусом, який повністю вибив її з робочого процесу.

Уточнила, що раніше не повідомляла, адже не хотіла лякати своїх фанатів, і сіяти між ними паніку. Зараз Анна Семенович перебуває вдома, на самоізоляції. Початок хвороби стало не дуже приємним, вдарило і по фізичному, і по моральному стану зірки.

Анна Семенович планує вже 12 жовтня завершити свою самоізоляцію і вийти на роботу

Знаменитість розповіла, що в плані перенесення хвороби їй дуже пощастило – у неї легка форма коронавируса. І єдине, що турбувало – загальна сильна слабкість. Ніяких критичних симптомів типу втрати нюху, смаку, високої температури або сильного кашлю у неї не було. Також тест на антитіла зробили і іншим членам її сім’ї. У всіх результат виявився позитивним, але, на щастя, ніхто не переносить його в складній формі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.