«Я охоронялася, але у Боженьки свої плани»: Анна Седокова розповіла про незаплановану вагітність

Співачка, а з недавніх пір ще й письменниця, представила свою першу книгу в Московському Будинку Книги.

Анна Седокова заінтригувала розповіддю про те, як в дитинстві до неї чіплявся чоловік її матері. Справжньою силою стало те, що Анна змогла відкритися, розповісти про цю проблему, яка мучила з дитинства.

“Я б взагалі не звертала на нього ніякої уваги, якби ночами дядько Сергій не приходив до мене. Він відкривав двері в мою кімнату і завмирав над моєю ліжечком. Спочатку стояв і дивився на мене, думаючи, що я сплю “, – пише в своїй книзі артистка Анна Седокова. Як саме закінчилася ця ситуація, жінка не розповіла, але порекомендувала, що можна прочитати в її книзі. Критикам дуже сподобалася ця презентація, адже вона вся була виконана в червоних тонах – від кольору книги до елементів інтер’єру в залі.

Седокова уточнює – це книга – як мотиватор ніколи не здаватися, що б не трапилося. Вона не жіноча, а підійде для прочитання навіть для чоловіків.

Також в цій книзі Седокова розповіла про першого чоловіка і вагітності, яку вона не планувала. Анна уточнює, що в той час заводити дітей не було ні фінансової, ні моральної, ні фізичної можливості. Але, мабуть, це була доля, від якої не втекти.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.