Косить та ж недуга, що і Началову: шанувальники перестали впізнавати Регіну Дубовицьку. Без сліз і не глянеш

Літня телеведуча Регіна Дубовицька налякала шанувальників своїм зовнішнім виглядом. Лікарі впевнені - ситуація критична. І, якщо не лікуватися, наслідки можуть бути найсерйознішими.

Останнім часом шанувальники Дубовицькою помітили, що вона все рідше почала виходити на сцену. А під час її появи на масових заходах, Регіна виглядає ослаблене, колір шкіри змінився, став блідий. По тілу на відкритих ділянках видно дивні горбки, які явно свідчать про проблему зі здоров’ям.

Сама Регіна Дубовицька ніяк не коментує своє самопочуття, але пролити світло на ситуацію зважилися лікарі

Регіна Дубовицька
Регіна Дубовицька

«Судячи з усього, перед нами подагричний або, що більш імовірно, ревматоїдний поліартрит. Це дуже підступна хвороба, при якій руки дуже болять, людина сидить на таблетках. Навіть обрізати нігті – завдання не з легких. Тут вже не до манікюру », – заявив авторитетний російський хірург Геннадій Новомосковенко.

Також шанувальники помітили, що загадкові горбки на шкірі, в тому числі, і на руках, були у співачки Юлії Началова відразу після того, як публіці стало відомо про її хвороби. Нагадаємо, у Юлії Началова була подагра і онкологія, від якої, на жаль, її молодий організм вилікуватися не зміг.

руки Началова
руки Началова

Фанати стривожені – невже їх кумиру Регіні Дубовицькою загрожує небезпека? Сама ж зірка “Аншлагу ” заперечує своє погане самопочуття, і стверджує, що це виверти шахраїв, які хочуть нажитися на чутках.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.