Є гроші, але немає любові. Кому з іменитих зірок не вдається побудувати сім’ю? Домогаров, Воробйов, Лазарєв, Литвинова та інші (ВІДЕО)

Зіркам завжди і всі заздрять. А чому б і ні? Є гроші, слава, визнання. Але, на жаль, красива картинка для публіки не завжди відповідає дійсності. Буває так, що знаменитості глибоко нещасні, здебільшого через відсутність особистого життя або через постійні невдач в ній.

Сергій Лазарєв

Сергій Лазарєв
Сергій Лазарєв

Один з найперших найвідоміших холостяків Росії – Сергій Лазарєв. До кого його тільки не сватали – і до Ані Лорак, і до Поліни Гагаріної. Але, на жаль, співак жодного разу не був одружений. Що ж йому заважало? Сам Сергій Лазарєв говорить про особисте життя неохоче, але не приховує – хотів би зустріти жінку всього свого життя. Хоча в іншому у нього все чудово – увійшов до числа фіналістів «Євробачення», будинок побудував, дерево посадив, навіть сина народив. І дочка. Зараз артист виховує шестирічного Микиту і дворічну Ганну. Їх народила співакові сурогатна мати. Хто саме став мамою – Сергій і його оточення старанно приховують від публіки. Але навіть незважаючи на наявність дітей, серце знаменитого красеня вільного.

Аліка Смєхова

Аліка Смєхова
Аліка Смєхова

Знаменитість вже одного разу була одружена з Сергієм зливової. Мабуть, не сподобалося, і тепер вона не має на меті вийти заміж. Зате у Аліка блискуча кар’єра і двоє дітей – сини Артем і Макар.

Олексій Воробйов

Олексій Воробйов
Олексій Воробйов

Ну хто з сучасної молоді не знає цього красеня? Його пісні “Божевільна “, “Батькова дочка ” і “Дівчинка з картинки ” наспівують в кожному дворі, і кожна дівчинка підсвідомо хотіла б за нього заміж. Але примхливий Воробйов з мільйона своїх фанаток так і не вибрав одну.

Хоча останній рік ЗМІ і шанувальники пліткують – у нього роман з доктором Наталією Зубарєва. Їх часто бачили разом на заходах. Більш того, Олексій і Наталя часто відлітали в спільну відпустку. У 2019 влітку їх застали разом на території одного з готелів в США.

Рената Литвинова

Рената Литвинова
Рената Литвинова

У Ренати Литвинової було два чоловіка. Російська зірка кіно розлучилася з першим чоловіком в 1997 року. Разом вони були всього рік, тому Рената не вважає цей союз чимось серйозним. А ось з другим чоловіком бізнесменом Леонідом Домбровським Литвинова розійшлася в 2007 році після шести років шлюбу. У пари залишилася дочка Уляна, яку Рената виховувала поодинці. Зараз дівчинці вже 18 років. Незважаючи на те, що Рената розлучилася 13 років тому, новий шлюб вона поки не планує.

Дмитро Нагієв

Дмитро Нагієв
Дмитро Нагієв

Актор і ведучий проекту «Голос» – один з найбажаніших чоловіків російського шоу-бізнесу. Нагієв був одружений лише одного разу – на журналістці Алісі Шер, більше в офіційних шлюбах Дмитро не перебував. Своїм головним мінусом, через якого він не може побудувати відносини з жінкою, Дмитро Нагієв вважає відсутність почуття Гумору.

Більше про зірок-одиночках дивіться в нашому спеціальному відео на каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.