Молода дружина Петросяна заговорила про другу дитину: планують ще й дочку?

За життям 75-річного Євгена Петросяна і його молодої дружини Тетяни стежать мільйони. Публіці цікаво, як можуть чоловік і жінка жити в гармонії, коли різниця у віці у них становить 44 роки.

Схоже, Тетяну Брухунову не бентежить вік її чоловіка. Крім того, в березні цього року вона народила Петросяну сина Вагана. При цьому Тетяна вміло приховала свою вагітність від публіки, а про сина Євген вперше розповів на свій 75-й ювілей, коли хлопчикові було вже півроку.

Нещодавно Тетяна Брухунова в своєму Інстаграмі влаштувала чат-спілкування і у багатьох її шанувальників була можливість задати питання, які їх цікавлять. Один з користувачів Мережі запитав молоду маму чи не бажає вона народити ще одну дитину – сестру для Вагана. Тетяна відповіла коротко: «На все воля Божа».

Скріншот з Інстаграм-Сторіс Брухуновой

 ""

 ""

 ""

Нагадаємо, нещодавно Тетяна Брухунова розповіла, чому обрала для сина таке незвичайне ім’я – Ваган. Як виявилося, хлопчика назвали на честь дідуся – батька Євгена Петросяна. Тетяна пояснила, що це ім’я перекладається, як «щит» або «під захистом». Жінка впевнена, що вбрання для сина ім’я вплинуло на його характер і темперамент.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.