Злата Огневич поділилася топ-5 способами пережити осінню нудьгу

Відома українська співачка і учасниця конкурсу "Євробачення" звернулася до своїх шанувальників і дала їм кілька дієвих порад.

Як відомо, осінь – пора року, коли люди найбільше схильні до депресивних думок і смутку. Яскрава і вічно усміхнена Злата Огневич поділилася п’ятьма правилами, які дозволяють їй вийти з посмішкою з будь-якої ситуації.

Перше, що варто зробити, за порадою української співачки і політика – піти на шопінг

Навіть психологами доведено, що покупка нових речей для себе сприяє виробленню гормонів щастя і відганяє похмурі думки.

Другий секрет від Злати – похід до косметолога. Б’юті-процедури – ще одна можливість відволіктися від рутини і поганого настрою.

Також співачка радить своїм шанувальникам познайомитися з кимось, влаштувати собі чітміл (правда, не забути після цього відпрацювати всі калорії в спортзалі), і, звичайно ж, з’їздити в нове місце, де ніколи не були.

Нагадаємо, ця осінь вважається аномально теплою, адже навіть сьогодні ще в деяких регіонах України тримається літня погода – можна без проблем ходити в футболці і не замерзнути. А ось ті регіони, де пішли осінні дощі, вже змогли відчути справжній жовтень.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.