Басков показав двох найулюбленіших жінок: одна виховала, інша не дає спокійно жити

Особисте життя Миколи Баскова завжди залишалося під пильною увагою публіки.

Тому всі його підказки і якісь факти в соціальній мережі або на публіці – відмінна можливість обговорити його сімейний стан. Сьогодні натуральний блондин привітав з днем народження відразу двох важливих жінок – маму і ту саму, через яку не спить ночами.

Також Басков розповів, що його кішечці сьогодні виповнюється вже цілих п’ять місяців. Він досить сильно до неї прив’язався, тому прощає навіть те, що вона ночами бігає по дому і будить його рано вранці. Нагадаємо, Баскову кошенят привела кішка, яку він кілька місяців підгодовував у себе вдома. Він такий добрий чоловік, що не зміг від них відмовитися, і тепер одну пухнасту кішку забрав до себе додому. Він назвав її Шанель.

Також дивіться наш відеосюжет на тему: На пенсію Кіркорова, Пугачову і Баскова! Dava, Клава Кока, Крід, Моргенштерн замінять “старожилів “.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.