До кого Циганов, Джигурда, Телегін і інші зірки пішли від вагітних жінок

Найчастіше новини про те, що в сім'ї буде поповнення, об'єднують пару. Але є і виключення - пари, які розійшлися після новини про вагітність дружини.

Ірина Леонова і Євген Циганов

Ірина Леонова і Євген Циганов
Ірина Леонова і Євген Циганов

Актори Євген Циганов і Ірина Леонова познайомилися на зйомках картини “Діти Арбата “. Тоді Ірина була заміжня, але перед Євгеном встояти не змогла, і подала на розлучення. Євген та Ірина були разом десять років. За цей час у них з’явилися семеро дітей. Ось тільки народження сьомої дитини Циганов так і не дочекався – змінив Ірі з іншою жінкою прямо під час вагітності.

Пелагея і Телегін

Пелагея і Телегін
Пелагея і Телегін

З 2013 року хокеїст Іван Телегін активно доглядав за хореографом Євгенією Ноур. У них навіть склався шлюб, Євгенія чекала дитину. Але Іван Телегін виявився не дуже зразковим сім’янином, і під час вагітності Ноур закрутив роман на стороні. Спочатку він не афішував з ким, а потім стало відомо – обраниця хокеїста – знаменитість Пелагея.

Марина Анісіна і Джигурда

Марина Анісіна і Джигурда
Марина Анісіна і Джигурда

Коли цивільна дружина Микити Джигурди Яна Павелковская була вагітна його другим спадкоємцем, епатажний артист пішов наліво – до своєї колеги по льодовому шоу Марині Анісіна. Хоча пізніше були чутки, що історія зі зрадою Джигурди – виключно хайп.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.