Христина Асмус залишилася без своєї улюбленої ролі через страшну хворобу

Напередодні Асмус повідомила, що вона прокинулася і побачила на тілі дивний червоний висип. Від цього вона мало не втратила свідомість і викликала швидку.

А вже сьогодні Христина повідомила, що керівництво театру вирішило зняти її з головної ролі у виставі “Гамлет “. Це була її найвідоміша роль в театрі, і наймасштабніший театральний проект, який приніс їй велику популярність. З цією п’єсою Крістіна виступала 9 років. Але вона не засмучується. Істинну причину відходу не називає, але шанувальники підозрюють – це пов’язано з її дивною висипом. Можливо, вона на довгий час покине знімальний процес.

Христина Асмус вляпалася в новий скандал
Христина Асмус втратила ролі в “Гамлеті”

“Таке буває, що спектаклі знімають з репертуару … Сьогодні і завтра ми граємо останні спектаклі« Гамлет »! Це самий хітовий наш спектакль, самий гастрольний. Навіть якщо стояло кілька вистав на місяць, квитки розкуповувалися в перші два дні продажів! “, – пише Христина Асмус у себе в Інстаграм.

Вона також ділиться, що з “Гамлетом ” її пов’язує багато. Вона виступала з температурою, на останньому місяці вагітності, відразу після пологів, відсвяткувала на сцені день народження і переживала падіння. Тому театральна постановка такого формату – значимий період для її життя.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".