Порізане все обличчя – без пластики боляче дивитися: постарілі Пугачова і Ротару приголомшили зовнішнім виглядом

Зірки першої лінії не можуть обійтися без пластики. Адже ніхто не хоче виглядати як типова бабуся. Тим більше, гроші дозволяють робити дорогі операції у провідних хірургів Росії та світу.

Напевно, ви помітили, що у Алли Борисівни добре видно вилиці, підтягнуті щоки. Є невеликі обвислі ділянки в нижній області щік, але це вже природна деформація, яку ні уколами, ні косметикою не сховаєш. Але в її 80 з гаком років який же потрібно володіти надздібностями, щоб на обличчі не було глибоких зморшок навколо очей?

Така ж історія і у Софії Ротару, яка трохи молодший за свою одвічну суперниці. Її натуральний і здоровий колір обличчя, рівність і сяйво як з картинки – то, чого може позаздрити кожна друга сорокарічна жінка. А у неї в старості таке. Але що було б, якби у них не було можливості зробити операцію і підтяжку? Професійні хірурги відтворили можливе особа Алли і Софії таким, як ніби-то їм ніколи не робили чудодійні уколи краси. Результат шокував – вони виглядають, як звичайні російські бабусі.

Ротару і Пугачова без пластики
Ротару і Пугачова без пластики

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.