Настя Каменських отримала іменну зірку на «Площі зірок» в Києві: дружина Потапа зазвезділася

Популярна українська співачка Настя Каменських отримала іменну зірку в столиці на так званій «Площі зірок» в київському торгово-розважальному центрі «Гулівер».

Ця нагорода є символом визнання, підтримки і популяризації національного мистецтва, культури і спорту. Нарешті нею удостоїли і улюблену багатьма NK.

Героїня нашої сьогоднішньої статті стала популярною в дуеті Потап і Настя, також вона суддя, наставниця і тренер вокальних шоу «Х-Фактор» та «Голос країни». Крім того, артистка володарка кількох десятків найавторитетніших премій країни — Cosmopolitan Awards, YUNA, М1 Music Awards і це далеко не весь список.

Настя с фанатами
Настя з фанатами

Каменських зізналася, що для неї найбільша і найкраща нагорода — любов слухачів:

«Я дуже рада, що мої пісні і творчість знаходять відгук в серцях моїх шанувальників. Я шалено щаслива мотивувати, тому що насправді в світі немає нічого неможливого. Ця зірка — символ нашої взаємної любові, моя подяка вам за підтримку і визнання».

Для такої важливої події Настя вибрала стильне пальто-тренч з леопардовим принтом і поясом, сині джинси та чорні лаковані черевики на підборах. Її волосся було укладене в акуратні хвилі, а обличчя прикрасив легкий макіяж.

Именная звезда NK
Іменна зірка NK

Крім NK, іменної зірки також удостоєні Оля Полякова, Тіна Кароль, Ірина Білик, Олексій Потапенко, Ірма Вітовська, група «Время и Стекло», Кузьма Скрябін, Монатік, Ніна Матвієнко та багато інших вітчизняних знаменитостей.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.