Олег Винник все ще не оговтався від коронавірусу, тому вовчиці нескоро побачаться зі своїм повелителем

Улюбленець тисяч, а то і мільйонів українок Олег Винник все ще не оговтався від коронавірусної інфекції. Через це артисту доводиться переносити свої довгоочікувані концерти.

Про хворобу співака стало відомо після того, як він не зміг з’явитися в черговому випуску проекту «Танці з зірками», де він бере участь разом з хореографом Оленою Шоптенко. Партнерка Олега теж хворіє, причому відчуває вона себе набагато гірше, ніж могла уявити.

За правилами шоу, пара має право пропустити тільки один прямий ефір за станом здоров’я, проте за тиждень відсутності ситуація не змінилася — вони не змогли станцювати навіть віддалено. В результаті Винника та Шоптенко дискваліфікували навіть незважаючи на величезну підтримку з боку глядачів.

Алена Шоптенко и Олег Винник
Олена Шоптенко та Олег Винник

Тут же варто сказати, що фанати влаштували справжній бум на сторінці «Танців» в Instagram, де атакували її повідомленнями з вимогами повернути пару в проект. Не виключено, що це все-таки станеться.

Артист тим часом змушений переносити заплановані концерти зі зрозумілих причин, про що повідомив у себе в соціальних мережах. Так, виступ в Дніпрі з 11 жовтня переноситься на 13 грудня.

Звичайно, шанувальниці розчаровані такою новиною, проте вони бажають улюбленому співакові якнайшвидшого одужання:

  • «Правильно робите, що переносите концерти. Зараз на першому місці здоров’я. Ми дуже хвилюємося за вас!»;
  • «Олег, будемо чекати скільки скажете, тільки б ви були здорові, це найважливіше. Насправді трошки сумно, що зустріч відкладається. Бережіть себе»;
  • «Ми вже так скучили. Одужуйте швидше!»;
  • «Не падайте духом, ви давно переможець! [мова про їх з Шоптенко дискваліфікацію]»;
  • «Повертайтеся на танці в наступному році».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.