“Зрадник! “: Малахова зацькували за ефір з коханкою Тарзана

Днями вийшло інтерв'ю Ксенії Собчак з Тарзаном і Наташею Корольовою, де Наташа заявила - їй дуже неприємно, що канали, до яких у неї була довіра і повага, стали витягувати брудну білизну і виставляти особисту сварку пари напоказ.

Вона також подякувала інших колег і друзів-журналістів, які відмовилися від того, щоб мусолити ці чутки і обговорення. Серед тих, кого подякувала Королева, був самий популярний телеведучий Росії Андрій Малахов. Але практично через день після цього Малахов все таки забруднив свою репутацію, через що і нарвався на критику з боку публіки.

“Друже мій, Андрюша Малахов! Спасибі тобі, що не зрадив “, – заявила Наталія Корольова в Інтерв’ю.

Але вже через день після цієї заяви Малахов випустив розслідування, через що його почали звинувачувати в зраді

Малахов облажався - дружбу з Королевою кінець
Малахов облажався – дружбу з Королевою кінець

Туди прийшла Анастасія Шульженко, її подруга Мілана, адвокат Вадим Лялін і ще кілька друзів Сергія Глушка. На цьому прямому ефірі показали відео, де Анастасія Намагалася поговорити з Тарзаном, але той її відштовхнув і дівчина впала на підлогу. Також Настя зробила заяву, що втратила дитину. Але подробиць не висловила. Це ще більше підтвердило версію про те, що ніякої вагітності насправді не було.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.