Дочка Гаріка Харламова познущалася над татом: як комік виховує доньку один?

Поки Крістіна Асмус займається своєю кар'єрою, хворіє і переживає з приводу втрати ролі в спектаклі "Гамлет ", її екс-чоловік Гарік Харламов виховує доньку.

Комік поділився процесом написання домашнього завдання зі своєю донькою. На відео Ігор, він же Гарік Харламов, розбирає з донькою тему російських прислів’їв.

“Ну ось і креативне мислення підійшло))) “, – написав Гарік в коментарі до відеозапису.

Багатьох шанувальників обурив той факт, що всю відповідальність за дитину Христина Асмус вирішила звалити на чоловіка. Її назвали поганою матір’ю, ще коли вона не прийшла до дочки на лінійку в честь першого вересня. А зараз хвиля обурень повторилася.

Також коментатори помітили, що дівчинка дуже схожа на тата – особливо по очах і форми обличчя.

Свої лайки під відео поставили Сергій Бурунов, співачка Глюкоза, Ліка Осипова та інші.

Крім цього, в коментарях писали і питали, чому Гарік назвав свою дочку Анастасією Ігорівною. Як виявилося, багато підписані на профіль користувачів навіть не знають, що Гарика насправді за паспортом звуть Ігор.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.