Борис Левін з “Інтернів” (актор Дмитро Шаракоіс) терміново доставлений в лондонську лікарню з підозрою на інсульт

Дмитро Шаракоіс став відомий після ролі інтерна Бориса Левіна з популярного комедійного серіалу. Але навесні цього року актор виїхав з Росії до Лондона з мрією зробити там кар'єру.

Дмитро Шаракоіс закінчив ГІТІС, а крім ролі в “Інтернах” у нього велика фільмографія і робота в московських театрах. Але молодий чоловік мріяв жити в Лондоні, ще з 2002 року, він неодноразово туди їздив – вже майже всі його родичі отримали громадянство Великобританії. Сам Шаракоіс має не тільки російське, а й литовське громадянство, тому для поїздки йому не потрібна європейська віза.

І ось в травні 2020 він таки поїхав і поки працює там офіціантом в російській ресторані ZIMA. У Мережі вже з’являлися повідомлення від туристів, яким замовлені пельмені приносив Дмитро – популярна в Росії зірка.

Дмитро Шаракоіс в ресторані
Дмитро Шаракоіс в ресторані ZIMA

Сам актор так написав:

Після переїзду в Лондон все одно продовжую грати спектаклі в Москві, їжджу на проби. З Америки я б з такою легкістю подорожувати б не зміг. Ось і зараз я, наприклад, в Москві – прилетів на спектакль. А вже через кілька днів повернуся в ресторан ZIMA, продовжу працювати офіціантом

І тут в його Інстаграмі з’явилося повідомлення, що актор госпіталізований в лікарню з підозрою на інсульт. Причому, він сам “поставив” собі діагноз – за час зйомок серіалу про лікарню багато дізнався медичних знань.

Стоп-кадр з сторіз Дмитра (якість погана, а аккаунт у нього закритий)
Стоп-кадр з сторіз Дмитра (якість погана, а акаунт у нього закритий)

І коли у нього почалися дикі головні болі протягом 4-х годин, сильна пульсація в голові і серці, він викликав швидку і його помістили прямо в палату інтенсивної терапії.

Дмитро сказав, що ніколи так погано себе не відчував, прямо відчув холод смерті. Стан на зараз у хворого середньої важкості. Сподіваємося, актор скоро видужає.

 

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.