(Відео) Його голос настільки емоційний, що все журі і Саймон почали плакати!

Суддя Саймон не зміг говорити коли повинен був оголосити вердикт рішення журі.

Бувають пісні в різному виконанні, від знаменитих співаків до простих механіків, які прийшли на конкурс талантів. Слова пісні якщо їх співати з душею завжди зачіпають глядачів і суддів.

Але коли Джош Даніел почав співати пісню про “Лабіринт” він вклав в слова зовсім іншу інтерпретацію. Два роки тому він втратив свого кращого друга. Зараз він на небесах і йому там краще, ніж на Землі. Джош не може його забути та ревнує до того де він знаходитися.

Про це співак розповів і заспівав у своїй пісні. Все журі без сліз не могли слухати Джоша. Суддя Саймон не зміг говорити коли повинен був оголосити вердикт рішення суддів. І після закінчення конкурсу – не міг прийти в себе, так зачепила його виступ Джоша.

Подивіться це дивовижний, що розриває душу виступ. Зверніть увагу на реакцію залу і суддів.

Відео: емоційний виступ Джоша

Прочитайте пости в соціальних мережах:

Turnofevent809: “Це змусило багатьох ридати, принаймні, через цю молоду людину, проте він подолав цю перешкоду у своєму житті, смерть вимагає часу, щоб зрозуміти кожну стадію.”

TiaReviews: “Саймон не міг навіть говорити, коли прийшов час судити.”

Danny Sandoval: “Саймон був дуже зворушений, бо це нагадало йому про його матері, яка давно померла.”

NiqueBuck: “Я слухаю цю пісню, бо скучаю по своєму колишньому другові, але всякий раз, коли я повертаюся і чую, як він співає, використовуючи слова в іншому сенсі, у мене виступають сльози.”

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.