Опухле обличчя, трясуться руки, і все тіло в синцях. Зірка дев’яностих Тетяна Овсієнко в небезпеці

Подруга співачки Тетяни Овсієнко зробила гучну заяву - Таню чекає доля Валентини Легкоступової, актриси, яка померла через те, що чоловік її побив.

Кілька місяців тому Овсієнко та її чоловік Олександр Меркулов були на програмі “Доля людини ” у Бориса Корчевніковим де зізналися, що живуть щасливо і спокійно. Навіть після того, як улюблений чоловік Тані потрапив до в’язниці, вона не перестала його любити менше – дочекалася і пробачила всі образи.

У 53-річної співачки великі проблеми у відносинах з чоловіком: “Я побачила Тетяну, і мені стало страшно “

Тетяна Овсієнко
Тетяна Овсієнко

Подруга Овсієнко, яка вважає за краще не називати свого імені, передбачає, що чоловік Олександр споює і, мабуть, б’є співачку. Це підтверджує те, що на тілі Тетяни її подруга бачила численні синці, садна, старі рани. Сама співачка і зірка дев’яностих виглядає нездорової і заляканої. У неї трясуться руки, а обличчя опухло так, що мішки під очима стали синіми.

Тетяна Овсієнко
Тетяна Овсієнко

Жінка уточнює, що останнім часом чоловік Овсієнко став агресивним через те, що Тетяна перестала виступати і, відповідно, заробляти. І все, що у неї залишилося з матеріальних цінностей – це чотирикімнатна квартира, в якій вони зараз живуть. Але у Меркулова на неї свої плани.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.