Каменських задавила Горбунова своїм бюстом, але задивився він на Кароль: Осадчій цього краще не знати

Популярний український телеведучий Юрій Горбунов постійно знаходиться в оточенні зіркових красунь, хоча його дружина Катя Осадча пильно за всім спостерігає. У новому ефірі «Танців з зірками» шоумен буквально не зводив очей з Кароль та Каменських.

Юрій є беззмінним ведучим самого танцювального проекту країни, де компанію йому складає прекрасна Тіна. Крім того, кожного тижня на балконі учасників зустрічає новий гість. На цей раз їм пощастило відчути підтримку NK.

Чи варто говорити, що наряди у співачок були незрівнянними? Кароль вибрала асиметричне чорне плаття на одне плече з пікантним розрізом до стегон і відкритим декольте. Каменських ж постала перед камерами у відвертій сукні вище коліна з корсетом, розшитій різнокольоровими паєтками.

Образ Тины Кароль для седьмого эфира «Танцев со звездами»
Образ Тіни Кароль для сьомого ефіру «Танців з зірками»

Поруч з такими королевами краси важко не втратити голову. Втім, Горбунову теж ледь це вдається, який одягнув блакитний костюм і чорну сорочку під ним. Більш того, він вирішив поділитися спільними фотографіями з поп-дівами у себе в Instagram.

Образ Насти Каменских для седьмого эфира «Танцев со звездами»
Образ Насті Каменських для сьомого ефіру «Танців з зірками»

На знімку з Настею Юрій ще тримається — дивиться в камеру, а ось Тіна, безсумнівно, заворожила його собою, що видно по його погляду.

Юрий Горбунов с Каменских и с Кароль
Юрій Горбунов з Каменських і з Кароль

У коментарях до цих кадрів не обійшлося як без компліментів, так і без критики:

  • «Ведучий класний, а Каменських дістала вже всіх»;
  • «Настя красуня»;
  • «Ефір супер, але ви з Тіною ще краще!»;
  • «Кароль зовні хороша, але як ведуча слабенька».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Втім, представникам шоу-бізнесу не звикати до несхвалення публіки, тим більше що приємних слів на свою адресу вони завжди отримують набагато більше.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.