Принц Гаррі повертається до Великобританії без Меган Маркл: чекає серйозна розмова з королевою

Принц Гаррі Уельський повертається додому до Великобританії без дружини. Найближчим часом у нього відбудеться серйозна розмова з королевою.

Судячи за даними британських ЗМІ, причиною візиту стала необережність Гаррі в бесіді про вибори в Сполучених Штатах Америки, куди вони з Меган Маркл переїхали після відмови від повноважень членів королівської сім’ї. Герой статті в своїй політичній промові натякнув на те, що налаштований проти нинішнього президента Дональда Трампа.

Саме на цю тему Єлизавета II хоче особисто поспілкуватися з онуком. Для його приїзду вже готують котедж Фрогмор в Віндзорі, причому на Меган в королівстві не чекають.

Королева Елизавета II, Меган Маркл, принц Гарри
Королева Єлизавета II, Меган Маркл, принц Гаррі

Варто сказати, що про своє рішення скласти повноваження герцоги Сассекські не попередили ні батька Гаррі принца Чарльза Уельського, ні саму королеву. Про те, що трапилося в Віндзорі дізналися з новин, хоча пара обмірковувала цей крок не один місяць. Їх головне бажання — стати фінансово незалежними від держбюджету Великобританії.

Після переїзду в Лос-Анджелес Меган і Гаррі мріяли відкрити власний благодійний фонд, а заробляти на життя збиралися публічними виступами. Пандемія внесла свої корективи в їхні плани.

Герцоги Сассекские
Герцоги Сассекські

В результаті герой статті попросив, щоб його залишили церемоніальним главою королівського флоту Британії притому, що під час зречення він заявляв, що хоче відмовитися від всіляких титулів.

А ось Маркл навпаки рада повернутися до світського способу життя без обмежень, які накладає членство в монаршій сім’ї. Влитися в цю середу їй було непросто, адже до шлюбу з принцом вона була актрисою і фотомоделлю.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.