Олена Шоптенко назавжди покидає «Танці з зірками» після їх з Олегом Винником дискваліфікації: «Це мій останній сезон»

Учасниця і переможниця «Танців з зірками» Олена Шоптенко назавжди покидає проект. Хореограф більше не з'явиться на паркеті в якості чиєїсь партнерки. Таке рішення вона прийняла після того, як їх з Олегом Винником дискваліфікували.

Вперше героїня статті з’явилася в самому танцювальному шоу країни в 2006 році. Пару їй склав на той момент комік, актор і шоумен, а тепер президент України Володимир Зеленський. Разом вони здобули перемогу.

Поточний сезон для Олени став найкоротшим в її житті, хоча спочатку він повинен був бути одним з найдовших. Шоптенко радувала своїх шанувальників чотири ефіри поспіль, танцюючи з повелителем вовчиwm Олегом Винником. На п’ятому тижні вони обидва захворіли коронавірусом, а на шостому за правилами шоу на них чекала дискваліфікація.

Венский вальс в исполнении Алены и Олега
Віденський вальс у виконанні Олени та Олега

Телеглядачі встали на захист пари і потребували повернути їх в проект, проте вчора співак відмовився від цього, вважаючи, що з його боку буде нечесним знову підкорювати паркет, враховуючи, що на лікарняному він не займався і не репетирував. Сказати, що армія його шанувальниць розчарована — це нічого не сказати.

Смутку додала і заява Олени — вона більше не братиме участь в шоу:

«Це мій останній сезон в якості танцівниці і хореографа в парі. Життя розпорядилося по-своєму і підтвердило моє рішення переконливо».

За її словами, єдине, про що вона шкодує, так це те, що Олег не встиг продемонструвати все, на що здатний, а 4 їх спільних виступи запам’ятаються їй назавжди.

У коментарях до публікації Шоптенко багато людей засмутилися, але побажали Олені здоров’я і висловили надію, що незабаром побачать її в суддівському кріслі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.