У родині Лілії Ребрик поповнення. Запитує, як назвати: «Нас тепер п’ятеро»

У популярної української телеведучої Лілії Ребрик поповнення в родині. Цією радісною новиною зірка поділилася з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram.

Лілія є активним користувачем соціальних мереж, де за її життям стежать більше 600 тисяч підписників. Там вона регулярно публікує нові фото і відео, а також розповідає про особисте.

На цей раз знаменитість виставила спільний знімок з чоловіком Андрієм Диким, дочками Діаною і Поліною і новим членом сім’ї, до появи якого вони готувалися довгих три з половиною роки. Їм стала дівчинка-щеня породи бішон фрізе, з ім’ям поки ще не визначилися.

Цю чарівну крихітку сімейству подарувала Настя Каменських — влітку її улюблена собака Мімі ощенилася.

За словами Ребрик, ініціатором завести вихованця була їх старша дочка, причому вони з чоловіком вмовляли її відмовитися від цієї ідеї. Проте аргументи Діани перемогли — щоб переконати батьків взяти цуценя, вона в свої 8 рочків перечитала купу ветеринарної літератури і тепер знає, як потрібно виховувати хвостатих.

«Що вам сказати? Готувалися до появи собаки, як до народження дитини. Тепер у нас вдома є розумна годівниця, спеціальна лежанка (у тон інтер’єру, звісно), поводок, нашийник, собачий набір посуду, шампунь і парфуми, море любові до нового маленького члена родини!», — написала Лілія.

У коментарях до публікації тут же з’явилося безліч поздоровлень з такою важливою подією:

  • «Вітаю з поповненням! Ви тепер багатодітна сім’я»;
  • «Це щастя дивитися в щасливі очі дитини, ви молодці!»;
  • «Дуже мило!».

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.