Оля Цибульська розцілувала власне відображення в дзеркалі і зізналася в любові до самої себе

Відома українська співачка Оля Цибульська розцілувала себе в дзеркалі і зізналася в любові до власного відображення. Таким неординарним способом вона анонсувала вихід дебютного альбому.

Старт творчого шляху артистки випав на 2007 рік, коли вона в складі дуету «Опасные связи» з Олександром Бодянським стала переможницею першої вітчизняної «Фабрики зірок».

В цілому їх гурт проіснував пару років, за які вони встигли кілька разів представити Україну на міжнародних пісенних конкурсах, зняти кліп і записати три сингли. Варто відзначити, що Оля і Саша були не просто колегами — у них був роман, але відносини зійшли нанівець разом з розпадом дуету.

Дуэт «Опасные связи» на «Фабрике звезд»
Дует «Опасные связи» на «Фабриці зірок»

У 2009-му Цибульська почала сольну кар’єру, одночасно реалізовуючись в ролі телеведучої. Як не дивно, але за ці довгі 11 років у героїні статті досі не вийшло жодного альбому. Зовсім скоро це зміниться.

Співачка опублікувала у себе в Instagram коротке чорно-біле відео, в якому розглядає своє відображення в дзеркалі і цілує його, на тлі грає фрагмент з її нової пісні.

Оля Цибульская на сцене
Оля Цибульська на сцені

Перед камерою Оля постала в чорному мереживному боді, що підкреслює жіночну фігуру, а в підписі до публікації вона не тільки зізналася в любові до себе, а й поділилася радісною новиною з шанувальниками:

«Киця, я люблю тебе, від сьогодні і до титрів. У дзеркалі — я. І в пісні нарешті я. Наш альбом 13 листопада».

Коментарі підписників не змусили на себе чекати:

  • «Сильно! Є над чим подумати. А ти красуня, чекаємо»;
  • «Це дивовижно відверто та натхненно!»;
  • «Сміливо, молодець! Багато хто так роблять, коли ніхто не бачить».

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.