Наташа Корольова дивом потрапила на похорон улюбленої бабусі і пронизала промовою біля її труни

Служба безпеки України на п'ять років заборонила в'їзд Наташі Корольовій на батьківщину, де жила її улюблена бабуся.

У 2017 році Наташа Корольова пережила сильне потрясіння. З життя пішла її бабуся 94-річна Софія Бистрик. Наташа завжди підтримувала теплі відносини з бабусею і її смерть стала для Королевою сильним ударом. Найбільше артистка хвилювалася, що не зможе попрощатися з рідною людиною і провести в останню путь улюблену бабусю Соню.

Наташа Корольова з бабусею Сонею: архівні фото
Наташа Корольова з бабусею Сонею: архівні фото

Корольова розповіла, що після звістки про смерть родички вона відразу ж опублікувала в своєму Інстаграме пост, в якому повідомила про свою втрати і про те, що не має можливості поїхати на похорони через заборону в’їзду в Україну. Буквально через 10 хвилин їй подзвонив її концертний директор і запитав, чи готова вона прямо зараз летіти на батьківщину. Співачка досі не знає, як йому вдалося вирішити проблему з приїздом в Україну, але вже на другий день вона була в Києві, де і поховали її бабусю.

Наташа Корольова потрапила на похорон бабусі не дивлячись на заборону на в'їзд в Україну
Наташа Корольова потрапила на похорон бабусі не дивлячись на заборону на в’їзд в Україну

Корольова згадує, що в день похорону її бабусі зібралося дуже багато людей, в тому числі і преса. Наташа розповіла, що тоді подумки виголосила промову біля труни рідну людину: «Бабцю, подивися! Ти проста жінка, а тебе ховають, як королеву Англії. Навіть у такій неможливою ситуації я тут. Я знаю, ти хотіла, щоб я тебе поховала ».

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.