«Друга група інвалідності»: подруга Анастасії Заворотнюк розповіла нові подробиці про стан здоров’я актриси

Про те, що відбувається в житті актриси Анастасії Заворотнюк в останній рік шанувальники судять тільки за чутками.

Актриса Анастасія Заворотнюк, яка прославилась роллю няні Віки в серіалі «Моя прекрасна няня» вже рік бореться з онкологією. У серпні 2019 року актриса скасувала виступи в театральних постановках, а через 2 місяці сім’я Заворотнюк повідомила, що вона почала проходити лікування. На цьому офіційні новини про хвору актрису закінчилися. Все, що поки відомо про Заворотнюк – знаходиться на рівні чуток і розповідей наближених до сім’ї Анастасії людей.

Подруга Заворотнюк відверто розповіла про стан актриси

Нещодавно співачка і актриса, а також подруга Анастасії Заворотнюк Альона Кравець поділилася відомої для неї інформацією про стан актриси. За її словами, Анастасія в основному пересувається на візку через те, що сильно втомлюється. Також Кравець повідомляє, що Заворотнюк більшу частину часу спить. Так на неї впливають сильні знеболюючі препарати. Також вона поділилася, що нібито чоловікові Заворотнюк Петру Чернишову запропонували оформити на дружину інвалідність другої групи. Як відомо, при оформленні інвалідності враховують так званих критеріїв обмеження життєдіяльності: пересування, самообслуговування, орієнтація в просторі і інші. Для отримання другої групи інвалідності повинно бути втрачено близько 70% цих функцій.

Більше про стан Анастасії Заворотнюк дивіться на нашому каналі в Youtube:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.