Померлі актори серіалу «Кухня»: хто із знаменитостей пішов несподівано і рано, а також причина смерті

Здається, не існує серіаломанів, які не знають про існування цієї багатосерійної комедійної стрічки про життя всередині колективу ресторану. Багато персонажів стали рідними для телеглядачів, але деяких виконавців їх ролей вже немає в живих. Пропонуємо сьогодні згадати померлих акторів серіалу «Кухня».

Перша серія кумедної і в той же час драматичної ресторанної історії вийшла на екрани 22 жовтня 2012, а остання — 31 березня 2016.

Наталя Юннікова

Наталья Юнникова
Наталя Юннікова

Популярність артистка отримала, зігравши головну героїню Василіси Михайлової в «Поверненні Мухтара». Актрисою однієї ролі вона не стала, що й доводить її гра в «Кухні», де Наталія втілила образ шахрайки, яка володіє гіпнозом.

Це була її остання робота в кіно — 37-річна Юннікова померла 26 вересня 2017-го, не виходячи з коми після перенесеного інсульту.

Юрій Рожков

Юрий Рожков
Юрій Рожков

Насправді Юрій був відомим шеф-кухарем. Незважаючи на те що від акторської професії Рожков був далекий, в серіалі він все ж з’явився в 20 серії 4 сезону як конкурсант на кухарському шоу Дмитра Нагієва. Також він вів кілька кулінарних передач і написав власну книгу улюблених рецептів.

Юрій раптово пішов з життя 21 серпня 2016-го у віці 45 років від інфаркту.

Дмитро Мирон

Дмитрий Мирон
Дмитро Мирон

У фільмографії Дмитра числиться 21 проект, але головних ролей немає, тому в «Кухні» його можна побачити лише в одному епізоді третього сезону. Мирону звичніше було грати на театральній сцені, хоча це не завадило йому також поповнити акторський склад і «Методу».

Колеги вважають, що причиною смерті 42-річного артиста було перевтома і постійні нерви, адже він не пив, не палив, не був наркоманом. Сталося це 13 червня 2016-го.

Сергій Афанасьєв

Сергей Афанасьев
Сергій Афанасьєв

Глядачі пам’ятають Сергія як псевдопопрошайку, у якого кухарі Сеня і Федя відібрали інвалідний візок. В цілому на рахунку актора більше 80 фільмів і серіалів, так що ким він тільки не був на екрані — і вчителем, і лікарем, і бездомним, і сторожем, і режисером.

Сергія не стало трохи більше року тому — 19 вересня 2019-го, йому було 55. Життя Афанасьєва обірвала тривала хвороба.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.