Була проблема: Горбунов розповів про реакцію Осадчої на близькість з екс-віагрянкою Мейхер

Юрій Горбунов - не тільки популярний телеведучий, а й актор, який знімається в багатьох українських проектах.

Серед них – і серіал “Великі Вуйки “, який виходить на телеканалі 1 + 1. Знімальний процес серіалу об’єднав дуже багатьох іменитих українських зірок, в тому числі і нереально привабливу екс-віагрянки Надію Мейхер. Вона в одній зі сцен змушена була, за задумом сценаристів, поцілуватися з Горбуновим.

Як на близькість Мейхер і Горбунова відреагувала ревнива дружина Катя Осадча?

Мейхер та Горбунов цілуються
Мейхер та Горбунов цілуються

Юрій Горбунов поділився, як знімали сцену з поцілунком крупним планом. Актор і телеведучий поділився цим в програмі “Ту подкаст “.

“Була сцена, де я з Надею Мейхер повинен цілуватися взасос, і це повинно бути крупно. Я кажу: ” Катя у нас там завтра …. “. ” А ну, ну, я чула. Це ось ця сцена, де ти з Мейхер цілуватися будеш! Але ти ж не по-справжньому цілуватися будеш? “, – згадує Юрій. Він відповів дружині, що поцілунок буде справжнім, а та попросила зняти це на телефон. Хоча відреагувала на новину цілком спокійно, і навіть без істерики, що дуже здивувало Юрія . Адже Осадча багато в чому його ревнує. Але Горбунов поспішив заспокоїти не на жарт схвильовану дружину.

“Я кажу: ” Але сценаристи так написали. Справа в тому, що Надя теж заміжня жінка. І я не знаю, як там у нас все складеться “, – говорить Юра. В результаті, Катерина на нього не образилася, і зараз вони згадують цю ситуацію з гумором.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!