Коханці Сергія Глушка потрібна операція після сутички з ним

Минулого тижня мережу сколихнула новина про те, що коханка Тарзана прорвалася в клуб, де він виступав, і хотіла поговорити.

Вона підстерегла Сергія Глушка після виступу, і слізно намагалася щось йому сказати. Але танцівник вдавав, що не помічає свою екс-кохану, відвертався від неї. Наполеглива Шульженко раз у раз кидалася на руки до Тарзана в сльозах і криках: “Давай поговоримо! Будь ласка, прости мене! Сережа, нам треба поговорити “.

Анастасія Шульженко на шоу і Тарзан
Анастасія Шульженко на шоу і Тарзан

Тарзан не стримався і відштовхнув набридливу фанатку так, що вона впала і сильно вдарилася головою – у дівчини струс і серйозні проблеми

Більше про скандальну зраді і її наслідки дивіться в нашому спеціальному сюжеті на каналі “Одна хвилина “.

Відразу ж після цього в ефір вийшла передача Андрія Малахова, де зірковий ведучий показав відео з камер спостереження. Сергій Глушко дійсно штовхнув Анастасію, а та правда впала на підлогу і вдарилася головою. Подруга маловідомої актриси викликала швидку, яка надала дівчині екстрену медичну допомогу. Через тиждень з’явилися наслідки удару і отриманого струсу – тепер коханці Глушко потрібна операція.

«Стан нестабільний, у Насті впав зір до мінус 12,5. Їй потрібна термінова операція на очі. Це пов’язано зі струсом мозку після удару пана Глушко », – розповіла медіа-продюсер Діана Бічарова.

Адвокат Насті Вадим Лялін заявив – буде відстоювати інтереси своєї підопічної через суд і вимагати компенсацію.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!