Стоцька показала сина – вилитий Філіп Кіркоров. Вся правда про позашлюбного сина короля естради

Дев'ятирічний син співачки Анастасії Стоцької піддається обговоренням з самого народження.

Сина звуть Олександр Абгарян, і він народився в шлюбі з Сергієм Абрагяном. Але чомусь шанувальники вирішили, що це позашлюбний син короля естради Філіпа Кіркорова. В якості підстави призводять два аргументи. Перше – Анастасія Стоцька та Філіп Кіркоров крутили роман на початку нульових. Саме тому Примадонна і кинула Кіркорова – не стала терпіти зради. А заміжжя Насті, нібито, за словами прихильників, стало всього лише прикриттям. Другий аргумент – хлопчик сильно вже схожий на зоряного ймовірного тата. У нього така ж форма голови, такі ж великі і темні очі, а також густі чорні волосся, які в’ються кучериками. Самі подивіться.

Інстаграм Анастасії Стоцької
Інстаграм Анастасії Стоцької

Анастасія Стоцька вирішила вибрати тактику ігнорування всіх подібних коментарів, але на деякі все ж зрідка відповідає. Агресії не проявляє, а чемно просить прихильників не займатися дурницями, а краще присвятити час самоосвіті.

Інстаграм Анастасії Стоцької
Інстаграм Анастасії Стоцької

Король естради, якому приписують дев’ятирічну дитину, теж утримується від коментарів на цю тему. Однак раніше в коментарі телеканалу “НТВ “ Філіп Бедросович розповідав – має з Стоцької суто ділові зв’язки.

«Теж собі знайшов молоду і талановиту актрису, з якою зроблю зірку. Я дійсно з неї зробив зірку », – говорив Кіркоров.

Схожі статті

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.