Дан Балан в нереально крутому, барвистому і запальному кліпі Funny Love (Відео)

Шанувальники таланту артиста не можуть прийти в себе бачачи Дана Балана в новому образі. Нереально крутий ролик вийшов.

У кожному своєму виступі талановитий співак Дан Балан примудряється так перевтілитися в роль, що всі глядачі відразу стають його шанувальниками. Про дівчат і говорити не варто. Вони всі готові заглянути Дану в очі та побачити в них взаємність.

Режисер Алан Бадоєв разом зі створеної музикою Дана Балана і при його особистій участі створив неперевершений і барвистий відео кліп, який сколихнув публіку. Шанувальники таланту артиста не можуть прийти в себе бачачи Дана Балана в новому образі. Нереально крутий ролик вийшов. Деякі відзначають, що Дан в цьому кліпі зовсім не схожий на себе по духу виконання, інші кажуть, що досить-таки креативно і саме по-новому і барвисто. Як завжди, присутній інтрига і все досі не можуть зрозуміти кому віддає перевагу знаменитий співак. Як відзначають шанувальники – цього кліпу можуть позаздрити багато західні зірки естради.

Цей кліп повністю зображає сама назва – смішна любов.

І це вірно.

Подивіться це відео і зробіть висновок про смішну любов до Дана Балана.

Відео: Дан Балан в кліпі “Смішна любов”

Обов’язково прочитайте пости в соціальних мережах:

Юлія Токаревська: “Бадоєв – геніальний кліпмейкер. Цьому кліпу можуть позаздрити західні зірки. Побачила по телевізору, чи не додивившись до кінця, зрозуміла, хто саме тримає марку. ”

Olga: “Несподівано, зухвало, напрочуд, барвисто, епатажно! Дан – майстер перевтілень. Жаркий кліп! Дан в черговий раз показав свою багатогранність! Дану та Алану можу побажати подальших творчих успіхів. Продовжуйте в тому ж дусі, хлопці.

Оксана Гайворонська: “Ритміка пісні прикольна, танцювальна. Милий хлопчик і красиві дівчата! ”

Юля Волкова: “Фантасмагоричне божевілля! Круто дуже і потішно !!!!!! Алан Бадоєв, вам черговий уклін за шедевр !!!!!!! Дан Балан, ви супер, як завжди !!!!!! “

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.