Танці з зірками 2020: кому вже не танцювати в шоу (4 Відео)

Максимальні оцінки отримав футболіст і "Холостяк" Сергій Мельник разом з Аделіною Делі.

Вчора закінчився черговий тур шоу “Танці з зірками”. Для ого, щоб пробитися в наступний тур докладали максимум зусиль Ольга Фреймут і Ілля Падзіна, а також Позитив і Юлія Сахневич. Однак, в зв’язку з інфікуванням китайським вірусом останніх, за них станцювали Арам Арзуманян і Тоня Руденко. Але це ситуацію не врятувало. Журі ухвалили рішення про те, що повинні покинути шоу Позитив і Юлія Сахневич, які самі не вийшли танцювати.

Максимальні оцінки отримав футболіст і “Холостяк ” Сергій Мельник разом з Аделіною Делі. Вони продемонстрували гарний і енергійний фьюжн, за який отримали 39 балів.

Цей випуск шоу особливий, так як його присвятили пісням, які в різний брешемо виконувала Вєрка Сердючка.

Фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна спільно з Дмитром Жуком станцювали джайв.

Колишня вокалістка “ВІА Гри ” Надія Мейхер спільно з Кирилом Васюк станцювали незабутнє танго, яке було високо оцінено журі. Знаменитий Чапкіс констатував, що це танго чудове.

Також екс-вокалістка “ВІА Гри ” Санта Дімопулос спільно з Максом Леоновим показали, що вони сильні у виконанні диско.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?