Онкохвора Анастасія Заворотнюк може повернутися в професію: перші хороші новини про актрису

Відома по ролі няні Віки в телесеріалі «Моя прекрасна няня» Анастасія Заворотнюк може повернутися в професію. Нарешті через довгий час з'явилися дійсно хороші новини про стан онкохворої актриси.

Перші чутки про важку хворобу артистки з’явилися в кінці літа минулого року. Найстрашніші здогадки шанувальників підтверджувало ще й те, що зірка довгий час не з’являлася на публіці. Вже у вересні 2019-го Настя потрапила в реанімацію, а через місяць її рідні в перший і останній раз офіційно повідомили, що вона справді хвора.

Навесні 2020-го став відомий точний діагноз Заворотнюк — четверта стадія гліобластоми. Це злоякісна пухлина головного мозку, яка не має чітких меж і блокує кровопостачання, в результаті чого орган позбавляється життєво важливих ресурсів. З таким же захворюванням боролася і співачка Жанна Фріске.

Жанна Фриске и Анастасия Заворотнюк
Жанна Фріске та Анастасія Заворотнюк

За весь цей час Анастасія жодного разу не потрапляла на знімки папараці, а за словами одного з лікарів клініки, де спостерігається знаменитість, онкологія сильно відбилася на її зовнішності.

Незважаючи на це, днями у фанатів актриси з’явився привід для радості — схоже, що вона починає поступово вибиратися з-за завіси, за якою ховається через проблеми зі здоров’ям. Так, в новому випуску телешоу «Привіт, Андрію!», приуроченому до дня народження Миколи Баскова, Малахов розповів, що Заворотнюк з ним зв’язалася.

Николай Басков
Микола Басков

За словами ведучого, артистка хотіла подзвонити прямо в студію, щоб особисто привітати натурального блондина:

«Сьогодні Настя хотіла зробити тобі сюрприз і навіть подзвонити в цю студію. Я знаю, ви спілкуєтеся, дружите», — звернувся шоумен до Баскова.

Андрей Малахов
Андрій Малахов

Іменинник у відповідь сказав, що щиро переживає за зіркову подругу, адже у них прекрасні відносини, тому її діагноз він сприйняв практично як свою особисту біду.

Заворотнюк и Басков
Заворотнюк і Басков

Він сподівається, що медицина, сила волі Анастасії і доля створять диво і рано чи пізно вона повернеться в професію.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.