«Заскочила зі спини»: на відому українську співачку Ірину Федишин напала фанатка

Українська співачка Ірина Федишин в одному з інтерв'ю на Ютуб розповіла, що на неї зі спини напала фанатка.

Ірина зовсім не очікувала, що її може хтось налякати, підкравшись ззаду. Це сталося, коли співачка виступала на одному з корпоративів на відкритому майданчику. А охоронці ледве відтягли настирливу фанатку від Ірини Федишин.

«Вона заскочила на мене зі спини, руками і ногами обхопила. Я в шоці, а охоронці дивляться собі з-під сцени на зірки », – скаржиться зірка.

Охорона під час нападу нічого не зробила

Ірина Федишин
Ірина Федишин

Федишин обурилася, що відтягнути фанатку їй допомогла не охорона, а творчий колектив. Ірина дуже злякалася, і вважає, що та прихильниця була трохи не в собі, адже люди при здоровому глузді на своїх кумирів не кидаються, каже Федишин.

На продовженні всієї її кар’єри це один з небагатьох випадків, коли Федишин дійсно злякалася. Після цього вона посилила вимоги до своєї охорони на заходах, і сподівається, що подібне більше не станеться.

Таке було і з іншими зірками, наприклад, Таїсією Повалій, Джері Хейл, Алсу.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.