Напіводягнена мама Дана Балана і солодка Тіна Кароль: фанати сперечаються, хто красивіше і гарячіше

Молдавський красавчик Дан Балан довгий час залишається завидним холостяком в декількох країнах.

Багато хто знає, що Тіні Кароль приписують стосунки з Даном. А його маму Людмилу вже охрестили його прямий суперницею. І це не даремно, адже вони обидві, незважаючи на різницю у віці, виглядають чертовски привабливо і соковито. Самі посудіть – тонка осина фігурка, довгі ноги, які і Тіна, і Людмила не звикли ховати під мішкуватою одягом.

Секрет Людмили Балан

Тіна Кароль, Людмила Балан і Дан Балан
Тіна Кароль, Людмила Балан і Дан Балан

Людмилі вже 62 роки. У свої роки вона виглядає дуже ефектно – акуратні білі волосся, красиво укладені, відмінна фізична форма, підтягнуті стегна, рівні засмаглі ноги. Вона носить топіки і короткі футболки, які оголюють її живіт, демонструючи його публіці. Якби прихильники не знали, що це мама Дана Балана, напевно вирішили б, що це його нова молоденька подружка.

Тіна Кароль

Тіна Кароль заблищала причинним місцем перед усією країною
Тіна Кароль заблищала причинним місцем перед усією країною

У Тіни і Людмили дійсно багато спільного. Обидві вони співають і самостійно виховують сина. У Тіни чоловік помер кілька років тому, і з тих пір Кароль більше ні з ким не зважилася на відносини. Дівчина перетворилася в справжню жінку, стала надавати більше уваги своєму стилю в одязі, фарбуватися помірно, але яскраво-червоні губи все ж залишилися її головною фішкою.

Людмила Балан і Тіна Кароль змагаються хто ж краще виглядає
Людмила Балан і Тіна Кароль змагаються хто ж краще виглядає

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.