Помер батько співака Вітаса: артист не може потрапити на похорон

Відомий співак Вітас повідомив в своєму Інстаграм-акаунті трагічну новину - напередодні помер його батько.

Від чого саме помер Владас Аркадійович Грачов – невідомо. Імовірно, за поважним віком у нього було багато проблем зі здоров’ям. Батькові Вітаса було 73 роки.

“Помер мій тато. Прощання відбудеться в Одесі у вівторок о 12:00 Преображенська 70 Свято-Успенський Кафедральний Собор “, – написав співак у своєму блозі. Однак у нього виникли проблеми, і через закриті кордони він не може потрапити в Україну.

Інстаграм Віталія Грачова (Вітаса)
Інстаграм Віталія Грачова (Вітаса)

Незважаючи на напружені відносини Вітаса і його батька, зараз співак пережив справжній удар

Деякі шанувальники припустили, що у Владаса Аркадійовича був коронавірус. Однак його син цю інформацію не підтверджує.

Мати Вітаса і дружина Владаса Грачова Лідія Михайлівна померла 19 років тому. Її не стало у 2001 році після довгої боротьби з онкологічним захворюванням.

Більше про артистів які змогли побороти, що не побороли або зараз продовжують боротьбу з онкологією, дивіться в нашому спеціальному сюжеті на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.