Зірки «Дизель шоу» зворушливо вшанували пам’ять Марини Поплавської в другу річницю її смерті

З моменту трагічної смерті зірки «Дизель шоу» Марини Поплавської пройшло два роки. У такий сумний день колеги зворушливо вшанували її пам'ять.

20 жовтня рано вранці автобус з акторами студії повертався зі Львова до Києва. Водій не впорався з керуванням, в результаті чого врізався в напівпричіп вантажівки.

У момент зіткнення 14 пасажирів спали, а героїня статті сиділа на передньому сидінні, тому основний удар припав саме на неї.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Від отриманих травм Марина померла на місці аварії. Також в ДТП постраждали Яна Глущенко і Єгор Крутоголов, які були госпіталізовані. Решта отримали переляк.

Втрата Поплавської стала великим ударом не тільки для її рідних і колег, вірити в це не хотіли і численні шанувальники «Дизель шоу». Гумористці було 48 років.

Проститься с Мариной пришли толпы поклонников
Попрощатися з Мариною прийшли натовпи шанувальників

Працьовита актриса, що відшліфовує ролі до ідеалу, «головна теща країни», світла, добра жінка зі сталевим характером — так згадують покійну зірку.

В пам’ять про Марину на офіційній сторінці студії в Instagram з’явився зворушливий пост:

«Сьогодні два роки… Міста можуть захоплювати, музика може надихати, кіно може наповнювати смислами, книга — дарувати мрії. А людина? Людина може любити і людину потрібно любити. Так Ти нас вчила. А ще людину потрібно пам’ятати, дорога наша Маринка, Марина Францівна, Лялюня… Тепер ми це точно знаємо».

Актеры «Дизель шоу»
Актори «Дизель шоу»

Колеги Поплавської до сих пір не можуть змиритися з тим, що трапилося:

«Як же боляче все ще від розуміння того, що ніколи більше ми не почуємо від тебе жодної історії про твою любов. До нас, до світу, до кожної людини в ньому, до природи, до тих, хто давно не з нами. Твоє вміння любити навчило нас усіх: нічого немає в світі більш важливого. Сумуємо по тобі, люба Маринка!».

У коментарях до публікації шанувальники приєдналися до слів акторів, висловивши свої найщиріші співчуття.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.