Гаррі Поттер повертається. Деніел Редкліфф анонсував продовження історії

Про це актор, який виконав головну роль у фільмі, розповів в одному з інтерв'ю.

Хто з нас не бачив історію про хлопчика-чарівника Гаррі Поттера. Про його пригоди з друзями знає кожен. Всі діти і дорослі з нетерпінням чекали виходу кожної нової частини.

У 2011 році вийшла остання історія про Гаррі Поттера. Однак через майже 10 років Деніел Редкліфф натякнув на продовження культового кіно. В одному з інтерв’ю IGN Деніел Редкліфф розповів, що можливо «поттеріана» таки повернеться на великі екрани. Він припустив, що це може бути як окремий фільм або ж серія фільмів. Також артист не виключає продовження у вигляді серіалу.

«Зрештою, Джоан Роулінг створила настільки багатогранний всесвіт, що можна йти далі і працювати над історією. Мені цікаво спостерігати, як фільми продовжують жити своїм життям через стільки років. Але я впевнений, ми ще побачимо іншу інтерпретацію. Знаю, я не останній Гаррі Поттер, якого побачу в своєму житті», – зізнався актор.

Але на даний момент це всього лише припущення Деніала. Офіційного підтвердження про нові зйомках поки не з’являлося.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Назад у село. Як зараз виглядають актори Каламбуру.

Нагадаємо, що ведуча Регіна Тодоренко попала в ЛГБТ-скандал.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.