Видужала від Ковіда кохана Олега Винника Олена Шоптенко запропонувала пограти в дорослі ігри

Дискваліфікація з програми "Танці з зірками" для головних фаворитів проекту Олени Шоптенко та Олега Винника виявилася дуже болючою.

Шоптенко на довгий час пропала з Інстаграм, і не виходила на зв’язок з шанувальниками. Фанати були схвильовані – не розвинулася на цьому грунті у Шоптенко депресія або навіть творча криза? Але подружка Олега Винника поспішила всіх заспокоїти, і з’явилася у себе ж в блозі в новому веселому відео.

Шоптенко грайливо підморгнула і запропонувала пограти в ігри для дорослих

А за перемогу в цій грі учасник може отримати сковороду. Ось така несподівана колаборація з головного хореографа в кухарки.

“Я знаю багато дитячих розвиваючих ігор (а якщо не знаю, то можу придумати на ходу), але ось вам розвиваюча гра в пасочки для дорослих. Умови гри – нагодувати сім’ю смачно, здорово і швидко без відриву від решти життя. @Tefal. ua придумали посуд Ingenio, яка допомагає мені виграти в цій грі! “, – пише Олена Шоптенко.

Подробиці гри ви можете подивитися у неї на сторінці в Інстаграм. Взяти участь можуть усі бажаючі.

Олег Винник оцінив таке відео подружки Олени, і залишив лайк.

Всього за творчістю і життям Шоптенко стежать майже триста тисяч чоловік.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.