Топ 6 кращих надихаючих фільмів, які варто подивитися

Ніколи не здавайся!

Ви, ймовірно, виявите, що більшість перерахованих нижче фільмів, що надихають засновані на реальних подіях, саме тому вони стали такими що надихають і сильними, чи не так?

Ось список з 6 фільмів, які надихнуть вас:

Погоня за щастям

 ""

«Погоня за щастям» повинен стати одним із самих що надихають фільмів, коли-небудь створених. У ньому розповідається правдива історія Кріса Гарднера, батька-одинака, щосили намагається зробити краще життя для нього і його дитини Крістофера.

Кріс бореться з періодами бездомності, намагаючись пройти стажування в біржовий маклерської фірми, при цьому йому доводиться заробляти на життя продажем медичних сканерів, які не мають великого попиту.

Нещодавно я написав статтю на тему цього фільму під назвою «5 речей, які підприємці можуть отримати з прагнення до щастя», яку безперечно варто прочитати всім колегам-підприємцям, які шукають натхнення.

В цілому, ви не можете перевершити «Погоню за щастям» з точки зору натхнення, і якщо ви все ще не бачили його, це вам потрібно!

Ніколи не здавайся

 ""

«Ніколи не здавайся» – один з кращих фільмів, що надихає, який я буду дивитися завжди, коли мені стає нудно або я шукаю мотивацію. Це ніколи не втомлює.

Фільм розповідає про підлітка Джейка Тайлер, який відчуває відповідальність за смерть свого батька через водіння нетверезим. Його брат Чарлі отримує тенісну стипендію в Орландо, куди вони потім переїжджають.

Щосили намагаючись впоратися зі своїм гнівом і емоціями, Тайлер втягується в бій ММА з одним із хлопців зі своєї нової школи, де йому врешті-решт надерли дупу.

З того часу фільм повний мотивації, оскільки Тайлер приєднується до тренажерного залу, навчаючись в одного з кращих бійців змішаних єдиноборств, щоб впоратися зі своїми емоціями та поліпшити себе як морально, так і фізично.

Роккі

 ""

Ми всі любимо фільми Роккі, вірно? Якщо чесно, кожен фільм у цій серії надихає. Роккі Бальбоа грає Сильвестр Сталлоне, а Роккі – складальник боргів і клубний боксер. Його часто висміюють за те, що він робить, і ніколи не приймають серйозно.

Він продовжує намагатися проявити себе як професійний боксер і показати всім, що у нього є все, що потрібно. Істинне натхнення з цього серіалу, і його обов’язково потрібно подивитися!

Алі

 ""

Як і багато фільмів в цьому списку, Алі був створений за мотивами реальної історії Мухаммеда Алі. Уілл Сміт грає Алі в біографії його життя, як на рингу, так і поза ним, і показує, як він став справжнім чемпіоном.

“Я найбільший. Я сказав це ще до того, як дізнався, що був. Я подумав, що якщо я скажу це досить, я зможу переконати світ, що я дійсно найбільший». – Мухаммед Алі

Мільйон доларів дитинко

 ""

«Крихітка на мільйон» – приголомшливий фільм, на цей раз про жінку-боксера за участю Клінта Іствуда. Меггі часто ходить в спортзал на тренування, але вона завжди була любителькою і хоче займатися боксом професійно.

Коли вона питає власника спортзалу, чи буде він тренувати її, вона завжди відповідає: «Я не треную дівчаток».

Поки, врешті-решт, господар не здається і не вирішує навчити її. Меггі дуже швидко добирається до вершини. Однак її сім’я стала занадто одержима грошима і забула про свою турботу про Меггі.

Форрест Гамп

 ""

Ми всі любимо Форреста Гампа, вірно? Фільм про просту людину невисокого інтелекту, але у нього завжди були добрі наміри, і він випадково був присутній у багатьох історичних моментах. Взагалі Форрест за своє життя зазнав досить багато.

Він виграв медалі за службу у В’єтнамі, став професійним гравцем в настільний теніс, відкрив бізнес з вирощування креветок. Цей список можна продовжити.

«Життя схоже на коробку цукерок … ніколи не знаєш, що отримаєш». – Форрест Гамп

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.