Довгонога Леся Никитюк зустрічалася з Дантесом, і тільки через сім років розповіла правду про чоловіка Наді Дорофєєвої

На шоу "Хто зверху? " На Новому каналі з'явилися нові подробиці особистого життя зірок. Ви знали, що довгонога краля Леся зустрічалася з Дантесом?

Таке питання попався на грі “Правда або дія “, і виявився правдою. У цей момент у Наді Дорофєєвої виникло багато питань. Зокрема, чому це Леся Никитюк каламутила з її нинішнім чоловіком Володимиром Дантесом. Але Леся встигла все пояснити.

Сім років тому у телеведучої Никитюк і правда були відносини з Дантесом

Никитюк зустрічалася з Дантесом, чоловіком Наді Дорофєєвої?
Никитюк зустрічалася з Дантесом, чоловіком Наді Дорофєєвої?

Правда не з Володимиром, а з Ігорем. І було це за два роки до того, як Надя Дорофєєва вийшла заміж за артиста.

“У 2013 році в Хмельницькому я зустрічалася з одним хлопцем з СБУ. У нього було прізвище Дантес. А ось звали його Ігор “, – чесно зізналася Леся Никитюк. Це означає, що у Наді Дорофєєвої зовсім немає приводу ревнувати. Однак спочатку шанувальники і Наді, і Лесі були дуже заінтриговані.

Нагадаємо, програма “Хто зверху? ” Виходить на Новому каналі вже дуже давно. Зараз йде її десятий сезон. За задумом команда чоловіків бореться з командою жінок в різних конкурсах, переможець отримує віртуальні бали, які потім можна перевести в готівку.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.