Олена Войченко не пускає дітей в гості до екс-чоловіка Володимира Остапчука і його нової дружини Христини Горняк

Тиждень тому відбулося пишне весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк. Для колишньої дружини шоумена це не було несподіванкою, проте Олена Войченко не пускає дітей в гості до екс-чоловіка і його обраниці.

З нотаріусом Христиною телеведучий познайомився трохи більше року тому на весільному торжестві її подруги, де він працював. Їхнє знайомство стало руйнівним для шлюбу Остапчука і Войченко, адже незабаром після цього він пішов від неї до Горняк.

Чоловіка не зупинила навіть наявність двох спільних спадкоємців — дочки Емілії та сина Евана. Хоча незважаючи на це, він продовжує не тільки забезпечувати дітлахів, а ще й виховувати їх.

Остапчук и Войченко с их детьми
Остапчук та Войченко з їхніми дітьми

Офіційне розлучення Олени та Володимира відбулося в березні 2020-го. Не можна не відзначити, що шлюборозлучний процес був досить скандальним і супроводжувався безліччю звинувачень від подружжя на адресу один одного.

Якщо публічні конфлікти колишньої пари вщухли, то особисті образи нікуди не поділися. Як активний користувач Instagram, Христина часто спілкується з шанувальниками, відкриваючи завісу особистого життя. Однією з недавніх цікавлячих публіку тим стали ревнощі Войченко по відношенню до неї.

Свадьба Владимира Остапчука и Кристины Горняк
Весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк

Так, на питання про те, чи не ревнує Олена дітей до нової пасії екс-чоловіка, Горняк відповіла:

«Судячи з того, що не дозволяє їм приходити до нас, мабуть так. Потрібен час».

Скриншот из Instagram Кристины Горняк
Скріншот з Instagram Христини Горняк

Союз Володимира і Христини досі активно засуджують в мережі. Як вважає він сам, вся справа тільки в тому, що фанати завжди бачили їх з Войченко сім’ю ідеальною. Саме так ведучий все представляв публіці, хоча насправді між ними було багато проблем.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.