Гоша Куценко в реанімації: у лисого повторний Ковід-19

Коронавірусна інфекція, яка зараз активно поширюється по світу, не шкодує нікого - ні звичайних людей, ні відомих артистів.

А деяких карає за відмову від носіння масок навіть по два рази. Так, актор і комік Гоша Куценко вже вдруге загримів до лікарні. Нещодавно він вже повідомляв про те, що захворів Ковід-19. А зараз заразився повторно.

Через те, що Куценко потрапив на лікарняне ліжко, спектакль з його участю перенесли з кінця жовтня на грудень

Гоша Куценко в лікарні
Гоша Куценко в лікарні

Про це сам актор повідомив на своїй сторінці в Інстаграм. І уточнив, що вже зробив розгорнутий тест на Ковід, і отримав позитивний результат.

“Ковід – підступний персонаж! Ось і мені довелося його виконати! Носіть маски! Тримайте дистанцію. Не будьте нерозумні “, – пише Гоша Куценко. І закликає людей допомогти і собі, і лікарям – повернутися до постійного обов’язкового використання засобів індивідуального захисту.

Гоша Куценко уточнює, що його навіть госпіталізували, і він ризикував потрапити в реанімаційне відділення. Це означає, що у нього або середня, або складна форма перебігу даної інфекції.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.