Молодята Володимир і Христина Остапчук розповіли про збільшення родини: «Ми будемо намагатися»

15 жовтня прогриміла весілля відомого телеведучого і шоумена Володимира Остапчука з його коханою Христиною Горняк.

Торжество пройшло в елітному ресторані під Києвом Zafferano, а наречена змінила за вечір три сукні. Не обійшлося і без зіркових гостей. На святі співали Вєрка Сердючка, фіналіст «Голосу країни» LAUD, грав відомий піаніст Євген Хмара.

Весілля Володимира Остапчука та Христини Гірник
Весілля Володимира Остапчука та Христини Гірник

На весіллі були присутні всього 45 гостей – тільки самі рідні та близькі. Цікаво, що при цьому дітей Остапчука від першого шлюбу не було. Володимир пояснив це тим, що торжество було тільки для дорослих і сказав, що обов’язково відзначить цю подію зі своїм дітьми від першого шлюбу Емілією і Еваном.

Молодята Володимир і Христина Остапчук
Молодята Володимир і Христина Остапчук

Нещодавно новоспечені молодята дали інтерв’ю програмі «Зірковий шлях», де поділилися думками про майбутнє поповнення в сім’ї. Крістіна зізналася, що дуже любить дітей і вона завжди «за» поповнення. Дружина Остапчука додала, що вони з Володимиром планують потомство і будуть намагатися, але все залежить від того, що судилося вище.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.