Тіна Кароль розповіла, за кого вболіває в «Танцях з зірками»: людина, що підкорила серце поп-діви, але це не Дан Балан

Поп-діва української сцени Тіна Кароль розповіла, за кого вболіває в самому танцювальному проекті країни «Танцях з зірками». Її фаворитом виявилася не менш відома вітчизняна рокерша.

Героїня нашої сьогоднішньої статті зарекомендувала себе не тільки як співачку, але ще і як професійну телеведучу. Вона традиційно складає компанію шоумену Юрію Горбунову, з яким відмінно виглядає в кадрі.

Днями на YouTube вийшов новий випуск шоу «Слаvа+» від радіо «Люкс ФМ», присвячений «Танцям». Слава Дьомін спілкувався з продюсером проекту Володимиром Завадюком, але також в кадрі з’явилася і чарівна Тіна.

Тина Кароль в «Слаvа+»
Тіна Кароль в «Слаvа+»

Звичайно, ведучий не міг не поцікавитися у неї, чи не хотіла б вона сама вийти на паркет в якості учасниці, на що Кароль твердо відповіла: «Звичайно ні». На питання чому, зірка пояснила, що це дуже складно.

Крім того, Дьоміну вдалося з’ясувати, хто для артистки фаворит нинішнього сезону:

«У мене є кохана жінка, яка тут танцює, вона і буде моєю фавориткою — Юлія Саніна».

Тина Кароль и Юлия Санина
Тіна Кароль і Юлія Саніна

Фронтвумен рок-групи The Hardkiss бореться за кубок в парі з хореографом Дмитром Жуком.

Варто відзначити, що в минулому році Тіна порадувала шанувальників дуетом з Саніною, заспівавши з нею пісню «Вільна» і навіть випустивши спільний кліп. Катя Осадча в рамках «Світського життя» помітила, що в цій відеороботі є натяки на щось більше, ніж просто жіночу дружбу. Ось що з цього приводу сказала Кароль:

«Ми лоскочемо нерви, а далі фантазія, бурхлива і у кожного різна».

Кадр из клипа на песню «Вільна»
Кадр з кліпу на пісню «Вільна»

Відомо, що співачкам з самого спочатку вдалося гармонійно взаємодіяти один з одним, так що тепер вони підтримують дружні стосунки.

Схожі статті

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.