Христина Асмус побилася з грабіжником за телефон і не змогла зіграти у виставі

Відома актриса Христина Асмус - дівчина не тільки дуже красива і тендітна на вигляд, вона ще й безстрашна. Але ранима. Вона розповіла одну історію, яка з нею сталася.

У своєму Інстаграме, в сторіз Христина відповідала на питання своїх передплатників. Зараз актриса вимушено знаходиться на самоізоляції через виявлений у неї Ковід-19. Гостра стадія, яку Христина перенесла досить важко, з численними викликами швидкої допомоги, вже позаду і тепер вона більшу частину часу приділяє своїм соцмережах.

Крістіна Асмус
Крістіна Асмус

Серед численних запитань шанувальників, був і такий:

Чи стикалася  вона з шахраями і потрапляла чи колись в справжні халепи.

Крістіна відповіла, що вона не відповідає на дзвінки з незнайомих номерів, тому у телефонних шахраїв шансів немає.

А ось в кримінальну історію вона один раз потрапила і це залишило слід на все її життя. Коли Христині було 18 років, вона йшла на спектакль в театрі, де грала головну роль.

І раптом несподівано на неї напав грабіжник і спробував відібрати новенький, тільки куплений телефон. Христина зробила шалений опір і навіть повалила зловмисника на землю. Але той виявився сильнішим, вдарив дівчину, телефон відібрав і втік. Його так і не знайшли.

 "Грабіжник "

Звичайно, після такої пригоди грати роль вона не могла – у враженої Асмус трапилася справжня істерика. Вона зрозуміла, наскільки вразливою є безпеку кожної людини, коли той, хто сильніший може зробити все, що хоче. З того часу вона ніколи не ходить на самоті в безлюдних місцях.

І ви бережіть себе!

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.