«Пішов з життя …»: Мама Дана Балана повідомила про сімейну трагедію з головним чоловіком її життя

Напередодні мама молдавського красеня Дана Балана виклала відео, в підписі до якого розповіла про важку втрату.

Дан Балан – молдавський співак, якого з Україною пов’язує як мінімум закоханість в прекрасну співачку Тіну Кароль. Вони разом познайомилися на проекті “Голос країни ” в десятому сезоні. Спочатку їх натяки і не дуже байдужі погляди ніхто не помічав, але потім Тіна стала відкрито ревнувати Дана до красивих дівчаток, які приходили до нього в команду. Потім Дан познайомив Тіну зі своєю мамою Людмилою. Жінці 62 роки, але вона виглядає не гірше молодий обраниці свого сина. Після цього за нею в мережі пильно стали стежити.

Мама Дана Балана і свекруха Тіни Кароль опублікувала трагічне відео

П’ять років тому не стало її чоловіка. Тому в цей день Людмила завжди сумує про минулої любові. Дан і його наречена Кароль підтримали Людмилу, висловивши їй слова любові і поваги.

У цьому їх ще одна схожість з Кароль, адже Тіна, також як і її новоспечена свекруха, втратила чоловіка. І зіткнулися вони з цією трагедією приблизно в один і той же час.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.