Чорнії брови, карії очі – трохи української романтики з 19 століття (Відео)

Тільки вслухайтеся в голос виконавця! Цей прекрасний голос належить Валерію Буймістеру.

Доторкніться до прекрасного, подивившись цей кліп. Пориньте в романтику 19 століття. Нашу – українську, таку не повторну і ні з чим незрівнянну. Багато напевно вже і забули свою молодість, інші не були в таких місцях і не каталися на таких дерев’яних човнах. Однак напевно всі чули та не тільки на Україні, цю прекрасну і душевну пісню “Чорнії брови, карії очі”.

Тільки вслухайтеся в голос виконавця! Цей прекрасний голос належить Валерію Буймістеру.

Незабутній кліп, ви тільки подивіться на головну героїню в цьому відео. Яка дівоча безпосередність і водночас видно, що ця дівчина з характером. Подивіться як вона поводиться зі сором’язливим хлопцем, який їй подобається.

Так виглядають щасливі закохані в усі часи!

Хоча сучасне розуміння любові дуже трансформувалося, але хотілося, щоб у молодих сучасних людей було таке зворушливе і чисте відношення як в цьому прекрасному кліпі.

Слухайте пісню “Чорнії брови, карії очі” і знайте, що всі визнали у світі – українські дівчата найкрасивіші!

Відео: пісня “Чорнії брови, карії очі”

Прочитайте обов’язково пости в соцмережах, які підтверджують істину – наші, українські, жінки та дівчата красивіші всіх на планеті:

Khan Ali: “Яка гарна жінка !!! Мрія! Та й взагалі українські жінки, дівчата красуні! Мир Вам братський український народ. З повагою Казахстан!”

Людмила Кирієнко: “Моя Україна! Люблю свою країну, що не Дивлячись ні на що! Слава Україні!”

Бахтигул Жубанова: “Гарний народ! Українські пісні, дуже красиві! Казахи, Вас, люблять! Бажаємо, Україні, процвітання!”

Faris Shakhbazov: “Я люблю Україну. Сам не знаючи чому. Гарячий привіт з Азербайджану.”

Автенюк Тетяна: “Ні мікроблейдінга брів, ні нарощених вій, ні об’ємних губ в стилі nude. Ось вона справжня краса по-українськи. Наталочка чарівна! А пісню цю завжди співав мій дідусь, коли ми збиралися всією родиною.”

Олександр Кім: “Люблю гарну українську мову!!! У нас сусідка була тітка Лариса. Така ж красуня. Приготує торт і до нас. Завжди пригощала. Чудова жінка. З повагою з Казахстану.”

Тетяна Амбросенко: “У мене сьогодні вечір української пісні! Але ж класна мова! Я з Якутії!”

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.