У Павла Прилучного буде дочка: Мирослава Карпович з “Татусевих дочок” поділилася щасливою новиною

Ймовірна коханка "мажора" Павла Прилучного заговорила про материнство.

Шанувальники помітили, що Мирослава давно не публікує фото в обтягує одязі. Це говорить про те, що її колись тонка талія вже почала округлятися, і зовсім скоро Мирослава і зовсім буде з’являтися на публіці з величезним пузом. Павло Прилучний ніяк не коментує вагітність своєї ймовірної коханки, але коли його екс-дружина Агата завагітніла, вони теж не відразу розповіли про це публіці.

По обличчю Мирослави з “Татусевих дочок” видно, що вона значно набрала у вазі і змінилася в рисах

Мирослава Карпович вагітна
Мирослава Карпович вагітна

На ранніх термінах це говорить про те, що у пари буде дівчинка. Сама актриса в блозі вирішила згадати про слова своєї матері, і це не просто так.

“Мама говорила, що людині потрібно лише найнеобхідніше. Решта – це показуха “, – пише Карпович. Вона не раз висловлювалася, що головна цінність для неї – це взаємини і сім’я. Про вагітність свідчить і новий образ Мирослави – вона обрізала волосся.

Мирослава Карпович вагітна
Мирослава Карпович вагітна

Тепер шанувальникам залишається тільки чекати офіційної заяви пари. Але Прилучний не поспішає робити пропозицію. Можливо, він ще не відійшов від шлюбу з Агатою Муценіеце, а можливо вагітність коханки зовсім йому не потрібна, і він гріє думка повернутися до екс-дружині.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.