Румба на трьох: ревізорша Фреймут заманила до себе на паркет “богиню ламінату” Леську Никитюк

Тигриця і пантера, Оля і Леся - ці дві пристрасних акули шоу бізнесу об'єдналися в одне, щоб показати Катерині Кухар - їх румба була незабутньою.

Це дійсно так. Новоспечене тріо влаштувало справжню виставу – драму на паркеті – поставили велику ліжко, і довгонога красуня Леся Никитюк з величезним вирізом на сукні в неї стрибнула. Ілля Падзіна був нарозхват.

Комплімент з приводу професійного виступу зробила навіть Катерина Кухар – Фреймут була здивована

До слова, Катерина Фреймут – єдина суддя, яка 25 жовтня поставила парі 10 балів. Це перша десятка парі Фреймут і Падзіна від прими-балерини українського шоу-бізнесу Кухар.

Подивитися виступи ви можете в відео нижче.

Леся Никитюк як запрошений гість висловилася, що номер сьогодні був дійсно дуже складним. Кухар та інші судді погодилися, що від номера з Лесею Нікітюк чекали чогось смішного і гумористичного. Однак вони, мабуть, вирішили обійтися без гумору.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.