Чоловік не претендує. Тетяна Овсієнко, обвинувачена в алкоголізмі, склала заповіт

У дев'яностих пісні Тетяни Овсієнко знав будь-який, їх наспівували і любили слухати по радіо. Однак зараз артистка кардинально змінила напрямок своєї діяльності, і, судячи з чуток, навіть спилася.

Після величезної популярності і судів у Овсієнко залишилося не так багато стану. Однак на нього співачка вже зважилася скласти заповіт, щоб, в разі раптової смерті, не виникло проблем з діленням, і чоловік не претендував на більше.

Сусіди і подруги Овсієнко стверджують, що її нинішній чоловік Олександр Меркулов б’є співачку і примушує її до алкоголізму

Тетяна Овсієнко
Тетяна Овсієнко

І це не дивно, адже у Меркулова кримінальне минуле, і він навіть відсидів за замах на життя. Зараз він безробітний, і вкрай незадоволений тим, що його дружина вже не має грошей багато, як раніше. На цьому грунті виникають конфлікти, сварки і навіть бійки. Як стверджує подруга Тетяни Овсієнко, вона нерідко приходить в гості залякана і побита.

Напевно саме через це Олександра Меркулова в заповіті немає. Вся нерухомість Овсієнко, згідно з документом, дістанеться прийомному синові і хрещеника, який зараз живе в штатах. Це тому, що свого сина Тетяні завести так і не вдалося. Невелика сума грошей, яка також зараз лежить на рахунках у Овсієнко, переходить хрещеника.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.