Зірка «Кварталу 95» Олена Кравець оволоділа важливим вмінням політика: пішла по стопах Зеленського

Одна з ключових актрис студії «Квартал 95» Олена Кравець пішла по стопах Володимира Зеленського і оволоділа важливою для політика навичкою.

Зі стартом передвиборчої гонки на пост мера Києва почали ходити чутки про те, що героїня нашої сьогоднішньої статті збирається претендувати на цю посаду.

З огляду на те, що нинішнім президентом України став її друг і колега по сцені, в це цілком можна повірити, тому гумористка вирішила сама розставити всі крапки над і в новому випуску «Жіночого кварталу».

Кравец и Зеленский на сцене «Вечернего квартала»
Кравець і Зеленський на сцені «Вечірнього кварталу»

Звичайно, у власному монолозі Кравець просто не могла не поговорити про свої політичні амбіції. Ось що вона сказала з цього приводу:

«Я, чесно кажучи, не планувала, але коли ось це все почула, задумалась. Трошки з’явилися сумніви. Почала думати: якщо не йти, то чому, а якщо йти, то в чому», — пожартувала зірка.

Елена Кравец о своей политической карьере
Олена Кравець виступає зі своїм монологом про політичну кар’єру

Далі Олена елегантно уникла відповіді:

«Щоб уникнути всіх недомовок, я остаточно і безповоротно хочу заявити з приводу свого мерства. Можливо, комусь цього і хотілося б, але… Немає нічого неможливого для жінки, яка ще не вирішила».

На завершення теми Кравець підмітили, що насправді могла б стати хорошим політиком з огляду на її вміння добре уникати конкретних відповідей. До того ж, як справжня жінка, вона не зможе нормально працювати в мерії, знаючи, що в сусідній будівлі знаходиться ЦУМ.

Елена Кравец
Олена Кравець

Варто відзначити, що з відходом Зеленського у президентство, кварталівці не перестали жартувати над чинною владою.

При цьому нові жарти не дискредитують самого Володимира Олександровича, як було з його попередниками, а скоріше сміються над ситуацією, що склалася.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.